C64 DE  C64 SE  C64 DK  C64 NO
c64 Commodore 64

Commodore 64 spill
  1942
  Commando
  Sanxion
  Delta
  IO
  Out of this World
  Paradroid
  Boulderdash
  Head over heels
  The Last Ninja
  The Sentinel
  Spy vs Spy
  Wizard of Wor
  Bubble Bobble
  Wonderboy
  Bomb Jack
  The Great Giana Sisters
  Ghosts n Goblins
  International Karate
  California Games
  Microprose Soccer
  Summer Games
  Speedball
  Hat Trick
  Outrun
  Pitstop 2
  Burnin' Rubber
  Stunt Car Racer
  Super Sprint
The C64-games available through this site are assumed to have no commercial value. If a specific game's copyright holder wishes us to remove the software, then please contact post(a)c64x(dot)no, and we will take immidiate action.
Cookies | Links | Kabaler | Spill online | Sudoku | Kabal kortspill | Hjernetrim | Vanlig kabal Puslespill

Informasjonskapsler på c64x.no

C64x.no bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen annonsering og analysearbeid.

De fleste nettsteder i dag benytter seg av informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på nettstedet legges i din nettlesers internminne. Her finner du informasjon om hvordan informasjonskapsler brukes på c64x.no.

Ved å bruke c64x.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, type nettleser, operativsystem, dato og tid for besøk, samt data om navigasjon.

Informasjonen som samles inn brukes til å analysere trender, slik at nettstedet kan gjøres bedre for deg som besøker oss.

Informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, deles i tillegg med partnerne våre innen annonsering og analysearbeid.

Mer informasjon fra vår partner innen annonsering her.Slik fungerer det

På C64X.NO emulerer vi den originale Commodore 64, slik at du får akkurat den rette følelsen når du spiller de gamle klassikerne. Les her hvordan du bruker tastaturet til å styre spillene.

Et typisk tastatur på dagens datamaskiner har flere taster enn du kan finne på Commodore 64. Men noen av de spesielle tastene på C64 er ikke tilgjengelig på dagens PC-tastaturer. Se her hvilke taster du må bruke i stedet:

C64
Commodore    
CTRL
Run-Stop
PC
Venstre "CTRL"
Tab
Esc

De fleste spillene du finner på denne siden, ville du på en C64 vanligvis spille med joystick i port 1 eller port 2. Vi emulerer joystick-kontrollen, slik at du kan bruke piltastene eller det numeriske tastaturet. Fire-knappen (skyte-knappen) finner du enten på høyre "Ctrl" eller "0" på det numeriske tastaturet.

Spill kabal online

Liker du å legge kabal? Legg underholdende og utfordrende kabaler på 123kortspill.no. Legg eksempelvis Edderkoppkabal eller Freecell.
De beste C64 spill: Top 5

1.   International Karate
2.   The Great Giana Sisters
3.   Boulderdash
4.   Bubble Bobble
5.   Summer Games


Hvordan er det mulig?

På dette nettstedet emulerer vi C64, slik at du kan gjenoppleve the real thing.
Dette er bare mulig takket være den java-baserte C64 emulatoren JaC64, som kan kjøre de originale C64 spillene direkte i nettleseren din. Les mer om JaC64 her.